راه‌اندازی کارگاه خیاطی به‌منظور ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار در کرمانشاه
نوشته شده توسط : onlinetabliq

کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: با کمک بانوان طرح نهضت پیشرفت استان قصد داریم تا کارگاه خیاطی با هدف ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار راه‌اندازی کنیم.

افسانه تیرانداز کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی کرمانشاه

افسانه تیرانداز، کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به طرح ارائه شده از سوی نهضت پیشرفت بانوان استان به‌منظور راه‌اندازی کارگاه تولیدی خیاطی ویژه اشتغال بانوان سرپرست خانوار در کرمانشاه، اظهار کرد: این طرح با هدف اشتغال و به کارگیری بانوان سرپرست خانوار توسط اعضای نهضت پیشرفت بانوان در کرمانشاه اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و فراهم نبودن فرصت‌های شغلی، افزود: یکی از اهدافی که سازمان تبلیغات اسلامی دنبال می‌کند مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است و ما در جامعه می‌بینیم که بسیاری از معضلات اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و انواع بزهکاری نتیجه بیکاری است از این روی سعی داریم تا با کمک اعضای طرح نهضت پیشرفت بانوان در استان به اجرای طرح‌هایی که منتج به اشتغال بانوان به ویژه بانوان بدسرپرست و سرپرست خانوار می‌شود، اقدام کنیم.

مقالات بیشتر:پخش عمده پارچه

تیرانداز تصریح کرد: راه‌اندازی کارگاه‌هایی از این دست علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش تولید موجب امیداوری در جامعه می‌شود چرا که بسیاری از افراد در نتیجه بیکاری و نداشتن شغل به بزهکاری و جرائم روی می‌آورند بر این اساس باید برای جلوگیری از بسیاری از معضلات اجتماعی به فکر طرح‎‌هایی اینچنین در استان باشیم.

کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در مناطق حاشیه‌ای، افزود: به‌دنبال ایجاد روحیه تلاش و تولید و کار در جامعه بین جوانان و زنان بی‌سرپرست و سرپرست خانوار هستیم و قصد داریم تا با به کارگیری از ظرفیت مساجد و پایگاه‌های اجتماعی در این مناطق طرح‌هایی اینچنین را به ثمر برسانیم و هدف ما از ایجاد این طرح استفاده از توان و ظرفیت بانوان در مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر کرمانشاه برای ایجاد زمینه اشتغال نیازمندان و توانمند شدن شهر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بانوان سرپرست خانواری که در کارگاه‌های تولیدی خیاطی به کارگیری می‌شوند تحت آموزش قرار می‌گیرند و پس از گذراندن آموزش‌های لازم در این عرصه در طول زمان به توانمندی رسیده و از چرخه حمایتی خارج و خود کارآفرین خواهند شد.

تیرانداز در پایان اظهار کرد: با بهره‌گیری از طرح مهرواره اوج، اقدام به شناسایی افراد توانمند و مستعد انجام کار تولیدی در مناطق محروم و حاشیه‌ای کرده و پس از شناسایی آنان با دادن آموزش‌های لازم برای ایجاد اشتغال اقدام می‌کنیم و امیدواریم با انجام کار‌های حداقلی به توانمندی بانوان استان کمک کنیم.

مقالات دیگر:آسایشگاه سالمندان خصوصی تهران





:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 485
|
تعداد امتیازدهندگان : 157
|
مجموع امتیاز : 157
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: