نوشته شده توسط : onlinetabliq

بر اساس مطالعه انجمن دندانپزشکی آمریکا، از زمان شیوع همه گیری کرونا، دندانپزشک‌ها کمترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را داشته‌اند.

دندانپزشک‌ها کمترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را داشته‌اند

به گزارش تابش کوثر، با گذشت یک سال از ظهور کووید-۱۹ در جهان و بر اساس مطالعه‌ای که انجمن دندانپزشکی آمریکا در ماه ژوئن منتشر کرد، دندانپزشکان همچنان نسبت به سایر متخصصان بهداشت از قبیل پرستاران و پزشکان، ابتلای کمتری به ویروس کرونا داشته‌اند.

این مطالعه با عنوان «کووید-۲۰۱۹ در میان دندانپزشکان آمریکا» بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از ۹ ژوئن تا ۱۳ نوامبر ۲۰۲۰ انجام شده است.

مطالب مشابه:دندانسازی در تهران

مارسلو آراوجو، مدیرعامل موسسه علوم و تحقیقات انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) گفت: ما خوشحالیم که می‌بینیم دندانپزشکان با وجود چندین جهش منطقه‌ای و ملی کووید-۱۹، میزان کم ماهانه بیماری را نشان داده‌اند.

دکتر آراوجو افزود: این مطالعه میزان بالایی از غربالگری بیماران قبل از انتصاب و اقدامات مناسب کنترل همه گیری را در طول دوره مطالعه نشان می‌دهد که حاکی از رعایت اصول بهداشتی بسیار سختگیرانه‌ای است که برای افزایش کنترل عفونت به محافظت از بیماران، تیم دندانپزشکی و خود آن‌ها کمک می‌کند.

علاوه بر دکتر آراوجو، سایر نویسندگان این گزارش شامل محققانی از موسسه علوم و تحقیقات ADA و موسسه سیاست‌های بهداشتی مستقر در شیکاگو نیز این نتایج را تایید کردند.

این مطالعه ادامه اولین گزارش مقیاس بزرگ میزان بروز کووید-۱۹ در بین دندانپزشکان در آمریکاست که در اکتبر سال ۲۰۲۰ منتشر شد. نتایج مطالعه حاضر و همچنین مطالعه قبلی نشان می‌دهد که شیوع و میزان بروز دندانپزشکان در مقایسه با کل جمعیت و سایر متخصصان مراقبت‌های بهداشتی همچنان بسیار کم است.

دکتر مارکو ووجیچیچ اقتصاددان و نایب رئیس موسسه سیاست گذاری سلامت ADA، گفت: این مطالعه این اطمینان را به وجود می‌آورد که کادر مراقبت از دندان با خیال راحت کار می‌کند. بر اساس داده‌ها بیش از ۹۰ ٪ بیماران مورد بررسی اعلام کرده‌اند که قبلا به دندانپزشک مراجعه کرده‌اند یا به زودی مراجعه خواهند کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان



:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

رئیس انجمن فیزیوتراپی می‌گوید دستگاه‌ تنفسی خود را تقویت کنید تا بتوانید بر مشکلات تنفسی ناشی از کرونا غلبه کنید

هوای نفس‌تان را داشته باشید

یک نفس عمیق بکشید و سپس هوا را از ریه‌ها بیرون دهید اما دم بعدی را که انجام می‌دهید هوا را تا آنجا که می‌توانید در ریه‌ها نگه‌دارید.

 

اگر زمان نگهداری شما به 30ثانیه برسد از ظرفیت تنفسی بسیار خوب و ریه‌های سالمی برخوردار هستید و یک سلاح قدرتمند زیستی را در مقابله با بیماری کرونا و درگیری احتمالی ریوی ناشی از آن در اختیار دارید.

 

واقعیت این است که بسیاری از ما به‌درستی تنفس نمی‌کنیم و از همه ظرفیت ریوی خود هنگام تنفس بهره نمی‌بریم. در واقع بی‌آنکه بدانیم اجازه رشد به توان بالقوه ریه‌هایمان برای مقابله با هر نوع آسیب ریوی نمی‌دهیم.

 

در ادامه پای صحبت‌های جالب توجه دکتر مجید روانبخش، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌ شاپور اهواز و رئیس انجمن فیزیوتراپی خوزستان می‌نشینیم تا بتوانیم ریه‌های خود را با انجام تمرین‌ های تنفسی برای مقابله با کرونا آماده کنیم.

 

خیلی‌ها تصور می‌کنند که عمدتا از فیزیوتراپی برای کمک به درمان مشکلات‌ اسکلتی عضلانی بهره گرفته می‌شود اما درگیری بسیاری با بیماری کرونا تاثیرات فیزیوتراپی را در قالب تمرین‌های تنفسى براى افزایش ظرفیت ریوى بیماران مشخص کرد اما منظور از فیزیوتراپی‌تنفسی چیست؟

 

عملکرد تنفسی ما به‌عنوان یکی از عملکردهای پایه در بدن ما بسیار مهم است. در تمام فعالیت‌های روزمره ما نفس‌کشیدن نقش حیاتی دارد. اگر الگوی تنفسی در فردی دچار نقص شود تبعاتی ازجمله کاهش تولید اکسیژن و سوخت‌وساز بدن و نیز ایجاد مشکلاتی در سیستم عضلانی-اسکلتی، مغزی و شناختی خواهد داشت. وقتی صحبت از ظرفیت تنفسی و بهبود تنفس می‌شود یعنی این‌که با فیزیوتراپی بتوانیم کارایی سیستم تنفسی ازجمله ساختار سیستم تنفس و الگوی تنفس را طوری تغییر دهیم که تنفس را برای ما راحت‌تر و بهینه‌تر کند. بسیاری از افراد سالم هستند که شکل نفس‌کشیدن‌شان صحیح نیست؛ یعنی تنفس‌ها به‌صورت سطحی انجام می‌شود و هوای کافی نسبت به وزن و حجم توده بدنشان وارد ریه‌هایشان نمی‌کنند.

 

پس انجام تمرین‌هایی برای افزایش ظرفیت تنفسی برای همه ضرورت دارد، نه‌ فقط برای بیمارانی که مشکلات تنفسی پیدا می‌کنند؟

 

دقیقا همین‌طور است. واردنشدن هوای کافی به ریه‌ها باعث می‌شود آنها در محدوده کم هوا شکل بگیرند و خیلی دچار بادشدگی نشوند و به‌تدریج فرد توان تنفس عمیق را از دست می‌دهد و تنفس کم‌کم سطحی می‌شود و تعداد تنفس در دقیقه بالا می‌رود. این روند باعث می‌شود اتفاقات بیوشیمیایی و دفع بیش‌ازاندازه دی‌اکسیدکربن از بدن اتفاق بیفتد و تعادل متابولیسمی بدن به‌هم بریزد و رگ‌های بدن، عروق لنفاوی و روده‌ها دچار انقباض و تنگ‌شدن عروق و کاهش خونرسانی شود.

 

آیا این وضعیت و اثرات ناشی از آن قابل‌رفع است؟

 

درمان این قضیه راحت است و باید دی‌اکسیدکربن را در بدن کمی نگه‌داریم که اگر همراه با تنفس عمیق و کاهش نرخ تعداد تنفس در دقیقه باشد و هوا را داخل ریه‌هایمان نگه‌داریم به‌تدریج رفتار بافتی ریه‌ها عوض می‌شود و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن به‌خوبی انجام می‌شود. داشتن ظرفیت تنفسی بالا و حفظ این ظرفیت طی فعالیت‌های روزمره به‌مقابله با بیماری کرونا هم کمک می‌کند. افرادی که سالم هستند بهتر است دستگاه تنفسی‌شان را طوری تقویت کنند که با بروز مشکلات تنفسی ناشی از کرونا از پیش بر آن غلبه کنند.

 

البته بخشی از فیزیوتراپی تنفسی هم در آی‌سی‌یوها برای بیمارانی که وضعیت تنفسی خوبی ندارند از طریق تکنیک‌ها و روش‌های فیزیوتراپی به خروج ترشحات تنفسی از ریه‌ها و افزایش هواگیری ریه‌ها کمک می‌شود.

 

کدام دسته از مبتلایان به کرونا براى بهبودى کامل و جبران آسیب‌هاى ریوى به درمان فیزیوتراپی نیاز دارند؟

 

به‌نظر من همه ما به فیزیوتراپی نیاز داریم و باید شاخص‌های سیستم‌های قلبی، ریوی و عروقی‌مان را بالا ببریم. افراد سالم تصور می‌کنند سلامت هستند ولی تحت‌بررسی مشخص می‌شود زمان حبس نفس در ریه‌هایشان پایین است. این یک توانمندی بسیار حیاتی برای ریه‌های ما محسوب می‌شود که بعد از یک دم عمیق تا چه اندازه بتوانیم پرهوایی را در ریه‌هایمان نگه‌داریم.

 

تمرین آن هم به این شکل است که ما یک نفس عمیق می‌کشیم، هوا را از ریه‌ها بیرون می‌دهیم و دم بعدی را که انجام می‌دهیم، هوا را تا جایی که برایمان مقدور است، نگه‌می‌داریم که تست بسیار ساده‌ای است. هیچ‌کس از نیاز به تمرین‌ها و فیزیوتراپی تنفسی مبرا نیست. دستگاه‌تنفسی ما طوری طراحی‌شده که در بهترین شرایط تنفسی هم جا برای بهترشدن و تنفس بهینه و مطلوب‌تر وجود دارد.

 

فیزیوتراپی‌ تنفسی تا چه اندازه می‌تواند آسیب‌های ریوی ناشی از کرونای شدید را از بین ببرد؟

 

علاوه بر عوارضی نظیر تجمع ترشحات ریوی و کاهش متابولیسم تنفسی، اتفاق دیگری هم در دستگاه تنفسی به‌دنبال ابتلا به کرونا در شدت‌های بالا می‌افتد که همان فیبروز یا سفت‌شدن بافت ارتجاعی ریه‌هاست. اگر فیزیوتراپی تنفسی را به‌درستی انجام دهیم، این عارضه کاملا درمان‌شدنی است.

 

البته شاید نتوان در مورد فیبروز ریوی به نتیجه مطلوب صددرصد برسیم و ریه بیمار به وضعیت اولیه بازگردد اما فیزیوتراپی تنفسی می‌تواند تبعات فیبروز ریه را به‌حدی کاهش دهد که فرد بتواند به فعالیت‌های روزمره زندگی‌اش بازگردد.

مقالات دیگر: فیزیوتراپی فرمانیه

همچنین زمان طلایی درمان فیبروز در روزهای ابتدایی ترخیص از بیمارستان است تا فیبروز پیش از این‌که ماندگاری پیدا کند، درمان شود. میزان موفقیت در درمان فیبروز به میزان همکاری بیمار و ارجاع به‌موقع پزشک بیمار و زمان آغاز فیزیوتراپی تنفسی بستگی دارد.

 

آیا تمرین‌ها و فیزیوتراپی تنفسی را باید هر روز انجام داد؟

 

هیج‌وقت فیزیوتراپی تنفسی را به‌تعویق نیندازید. این تمرین‌ها برای همه افراد سودمند است؛ برای افراد سالم که فکر می‌کنند هرگز به کرونا مبتلا نمی‌شوند یا بدون عوارض تنفسی مبتلا شده‌اند. تقریبا 90درصد افراد از تنفس بهینه‌ای برخوردار نیستند و بیش از 50درصد افراد دچار قوز پشتی و گردن‌درد (گردن جلوآمده) هستند که مستقیما روی حجم تنفسی‌شان تاثیر می‌گذارد. در حالی‌که خودشان متوجه نیستند و این مشکلات با تمرین‌های فیزیوتراپی قابل رفع هستند.

 

انجام این تمرین‌ها حتی در بدترین بیماران مبتلا به کرونا می‌تواند موثر باشد. این تمرین‌ها قابلیت آن را دارند که ظرفیت تنفسی بیمار را در فاز سخت بیماری افزایش دهند. تنفس عمیق و آرام با ماندگاری طولانی باعث می‌شود ظرفیت ریوی و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن در ریه‌های ما به حداکثر برسد و این یعنی سلامت و ایمنی دستگاه‌تنفسی.

 

پونه شیرازی - سلامت / روزنامه جام جم



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری تاکید کرد؛بهبودیافتگان کرونا؛ نیازمند ورزش‌های هوازی برای بازگشت عملکرد ریه

تهران- ایرنا- متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: بهبودیافتگان کرونا به منظور بازگشت عملکرد قلب و ریه به میزان قبل از بیماری باید به کمک فیزیوتراپی، ورزش‌های هوازی انجام دهند.
عاصفه عباس‌زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بهبود یافتگان کرونا به میزان غیر مبتلایان این بیماری باید ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
وی تصریح کرد: برخی از اخبار زرد (غیرمعتبر) بهبودیافتگان کرونا را به دلیل ترشح آنتی‌بادی در بدن مصون از ابتلای مجددا می‌داند؛ در حالی که بهبودیافتگان کووید-۱۹ در صورت ابتلای مجدد عمدتا نوع شدیدتری از بیماری را تجربه می‌کنند.
به گفته این متخصص، شماری از مراجعان به مراکز بهداشت و درمان نیز بعد از گذشت بیش از یک سال از شیوع این بیماری، همچنان این تصور غلط (عدم ابتلای مجدد به کرونا) را مطرح می‌کنند.
وی یادآور شد: بهبودیافتگان کرونا به منظور بازگشت عملکرد قلب و ریه به میزان قبل از بیماری باید به کمک فیزیوتراپی، ورزش‌های هوازی انجام دهند، این مساله عمدتا در ویزیت (مراجعه) آخر بیمار نیز توسط پزشک معالج مطرح می‌شود و بیمار باید حداقل یک ساعت در طول شبانه‌روز را به ورزش اختصاص دهد.
عباس‌زاده ادامه داد: به تدریج طول دوره (مدت زمان) ورزش و سپس سرعت تحرک نیز افزایش می‌یابد و به میزانی خواهد رسید که از ۸۰ درصد ضربان قلب متناسب با سن و جنس بیمار هر روز (حداقل نیم ساعت) استفاده شود.
به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، ورزش هوازی می‌تواند از شدت وضعیت بیماری کووید-۱۹ در صورت ابتلای مجدد به کرونا، جلوگیری کند.
بیمار مبتلا به کرونا ۲ روز قبل از آغاز نخستین علامت بیماری را منتقل می‌کند
عباس‌زاده در ادامه با اشاره به ناقلان بی‌علامت افزود: این اشخاص فاقد علائم بالینی بیماری بوده و گاه به دلیل علائم خفیف بیماری، تست پی سی آر آنها نیز منفی می‌شود، اما می‌توانند مبتلا و ناقل بی‌علامت باشند.
وی اضافه کرد: این اشخاص حداقل به مدت ۲ هفته از تمامی ترشحات بدن ریزش ویروس داشته و آلودگی را منتقل می‌کنند. بیمار مبتلا به کرونا با علائم بالینی بیماری هم ۲ روز قبل از شروع اولین علامت بیماری، می‌تواند ویروس را انتقال دهد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

 

مقالات دیگر: فیزیوتراپی فیطریه



:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

يكي از مهم‌ترين موضوعات پرونده خرمدين سن والدين است. اينكه چرا افرادي در سن سالخوردگي دست به ارتكاب جنايت زده‌اند، جاي بحث دارد.

ريشه تنفر والدين بابک خرمدين كجاست؟

به گزارش جهان نيوز، جامعه در حيرت قتل‌هاي سريالي اكبرخرمدين و همسرش كه در جريان آن سه‌عضو خانواده‌شان را به قتل رسانده و اجسادشان را مثله‌كرده‌اند به سر مي‌برد. اتفاق‌هاي هولناك كه انتشار خبر آن افكار عمومي را به شدت تحت‌تأثير قرار داده و چرايي وقوع آن مورد پرسش قرار گرفته‌است. نگراني از تكرار اين حادثه و بازگشت دو متهم به جامعه هم بخش ديگری از پرسش مطرح شده در جامعه است.

مطالب بیشتر:کلینیک فیزیوتراپی نیاوران

اين روزها شيوع كرونا و معضلات اقتصادي روان جامعه را به شدت پريشان كرده و نگراني‌هاي بسياري را درباره پيامدهاي اين دو معضل بزرگ به همراه داشته‌است. در چنين شرايطي ناگوار، انتشار خبر هولناك پرونده خرمدين سبب شده افكار عمومي بيش از هر زمان ديگري متأثر از اين حادثه شوم به پريشاني مضاعفي مبتلا شود. مطرح شدن ماجرا در شبكه‌هاي اجتماعي به عنوان فراگيرترين رسانه و قضاوت هيجاني درباره اعضاي اين خانواده از سوي كاربران و قرار گرفتن در معرض اينگونه قضاوت‌ها اين نگراني‌را هم در جامعه شدت بخشيده كه ممكن است به تقويت استعدادهاي پنهان در برخي خانواده‌ها و تكرار اين حوادث منجر شود.

تجربه مطرح شدن پرونده‌هاي جنايي نشان داده است كه ساختارهاي اجتماعي در مواجهه با چنين پرونده‌هايي كه «شمار آن هم زياد است» معيوب و معلول است و شكاف بسياري بين واقعيت و مسائل مطرح شده وجود دارد كه ناشي از هيجان و طرح مسائلي غيركارشناسي است كه سبب مي‌شود آسيب‌شناسي اين دسته از پرونده‌ها همچنان مغفول بماند. آخرين نمونه اين پرونده‌ها حادثه قتل رومينا اشرفي، دختر 14‌ساله تالشي است كه يكسال قبل به دست پدرش به قتل رسيد و به نگراني‌هاي بسياري دامن زد و پرونده بدون بررسي و چرايي وقوع حادثه از سوي تيم‌هاي كارشناسي به بايگاني سپرده شد.

در چنين پرونده‌اي بايد مشخص مي‌شد كه چرا تنفر و پرخاشگري درون خانواده بايد به عنوان يك الگو تبديل‌ به يك انتخاب خشونت‌بار براي پدر خانواده شود كه در برخي پرونده‌ها ماجرا عكس اين هم اتفاق مي‌افتد. در پرونده خرمدين هم ريشه‌ها و عواملي كه والدين بابك را به اين مرز از تنفر رسانده بحث مهمي است كه بايد به آن توجه شود.

ناكارآمدي الگوهاي تربيتي

يكي از موضوعات مهم در اين بين ناكارآمدي الگوهاي تربيتي فرزند‌پروري در جامعه است كه به اعتقاد كوروش محمدي، رئيس انجمن آسيب‌شناسي ايران در چنين شرايطي فضا به‌قدري براي والدين و اعضاي خانواده مشكل‌ساز مي‌شود كه والدين و فرزندان به مرز تنفر مي‌رسند. يكي از مشكلاتي كه باعث مي‌شود اين تنفر بين والدين و فرزندان اتفاق بيفتد حل نشدن تعارضات دروني والدين در زندگي گذشته خود و دوران سخت كودكي و نوجواني آنها است كه حس منفي نسبت به فرزند پيدا مي‌كنند. وي بر اين باور است كه مجموع ناكامي‌هايي كه والدين در ارتباط با تربيت فرزندان تجربه مي‌كنند، در برخي شرايط براثر تداوم آزارهايي كه والدين تجربه كرده و حس‌هاي منفي كه دريافت كرده‌اند به بن‌بست مي‌رسد، در اين شرايط والدين براي تربيت فرزند و دريافت پاسخ مناسب از روش‌هاي تربيتي به ناكامي مي‌رسند و اين ناكامي‌ها به‌نوعي بر فاصله عاطفي و اجتماعي بين والدين و فرزندان اثر مي‌گذارد و رفته‌رفته سازگاري بين والد و فرزند از بين مي‌رود و گاهي اوقات به‌جايي مي‌رسد كه ميزان تاب‌آوري آنها به‌شدت افت پيدا مي‌كند و پاسخگوي نيازهايي كه در ارتباط بين والد و فرزند وجود دارد نيست، بنابراين انگيزه‌اي براي والدين باقي نمي‌ماند كه براي ايجاد سازگاري با يكديگر تلاش كنند.

احساس رضايت به جنايت

يكي از مهم‌ترين موضوعات پرونده خرمدين سن والدين است. اينكه چرا افرادي در سن سالخوردگي دست به ارتكاب جنايت زده‌اند، جاي بحث دارد. رئيس انجمن آسيب‌شناسي ايران به ايسنا گفته است: بايد ببينيم سالمندي كه در دوره پاياني عمر خود است به چه شرايطي مي‌رسد كه به كمك همسرش قانع مي‌شوند فرزندانشان را به قتل برسانند و بعد از آن در مراجع انتظامي بابت اين قتل احساس رضايت ‌كنند. محمدي معتقد است: اين والدين در ارتباط با قضاوت اجتماعي بايد به‌عنوان نمايندگان بخشي از نهاد خانواده كه به مرز تنفر رسيده‌اند بررسي شوند. رئيس انجمن آسيب‌شناسي ايران يادآور مي‌شود براي اينكه والديني دست به قتل بزنند نياز است شرايط ديگري هم وجود داشته باشد، به اين معني كه در اين ماجرا والدين تنها نيستند، بلكه مجموعه‌اي از رويكردها و ساختارهاي معيوب اجتماعي و نگاه‌هاي پرخاشگرانه و رويكردها و نگرش‌هاي خشونت‌آميز كه بعضاً بذر آن در جامعه پراكنده‌ شده و در روابط كم‌وبيش ناموفق بين والدين و فرزندان به اشكال مختلف خود را نشان مي‌دهد براي انگيزه قتل به والدين كمك مي‌كند.

برخورد هيجاني

محمدي با يادآوري اينكه در جامعه ما هميشه مسائل اين‌چنيني را با هيجانات بررسي مي‌كنيم، تصريح كرد: اين روزها در فضاي مجازي شاهد هستيم بسياري از قضاوت‌هاي اخلاقي و پيش‌داوري در رابطه با اين پدر و مادر و حتي بابك خرمدين صورت مي‌گيرد. اين موضوع نشان مي‌دهد هنوز با رويكرد هيجاني با اين مسائل برخورد مي‌كنيم، همان‌طور كه در قتل رومينا اشرفي هم به‌قدري هيجاني رفتار كرديم كه هيچ‌كسي متوجه نشد ريشه حقوقي، اجتماعي و تربيتي قتل رومينا اشرفي در كجا بود تا شاهد قتل‌هاي ديگر در اين زمينه نباشيم.

انگيزه نهادينه شده

اين آسيب‌شناس اجتماعي معتقد است: والدين بابك خرمدين انگيزه نهادينه‌شده و ريشه‌دار دارند كه مي‌توانيم ريشه آن را دوران پرورش و تربيت فرزندان آنها در فضاي خانواده بررسي كنيم كه در درازمدت كنش‌ها و واكنش‌هايي كه اتفاق افتاده به‌جايي رسيده كه تنفر هم پاسخگوي خشم دروني و حس منفي والدين نسبت به فرزند نشده و انگيزه براي قتل ايجاد كرده‌است، بنابراين اين حادثه تلخ بايد از نگاه روان‌شناسي و اجتماعي به‌دقت بررسي شود؛ چراكه وقوع اين حادثه بار ديگر به ما نشان داد جامعه ما چقدر مي‌تواند مستعد اين حوادث تلخ باشد، جامعه ما چه نقاط ضعفي دارد و نسبت به چه مواردي غفلت كرده است. براي اين موارد بايد بررسي‌هاي لازم را داشته باشيم، در عين‌حال كه اين موضوع مي‌تواند هشداري براي نهادهاي اجتماعي ما باشد و نشان مي‌دهد ساختارهاي نهاد خانواده به‌نوعي به بزهكاري، خشونت و تنفرهاي شديد به‌عنوان انتخاب براي گريز از شرايط موجود نگاه مي‌كند و بايد از اين منظر مورد بررسي قرار گيرد.

شكاف واقعيت و هيجان

اين فعال اجتماعي با ابراز تأسف از اينكه ساختارهاي معيوب اجتماعي، دائماً شكاف بين واقعيت و مسائل غير‌كارشناسي و هيجاني جامعه را بيشتر مي‌كند، اظهار كرد: قضاوت‌هاي هيجاني مسيري در جامعه ايجاد مي‌كند كه به‌مرور تبديل به الگوهاي اخلاقي مي‌شود، درحالي‌كه شاهد مرگ ارزش‌هاي اخلاقي در جامعه خواهيم بود و مي‌تواند حتي باورهاي غلط در برخي والدين و فرزندان را تقويت كند. اين پژوهشگر بابيان اينكه آسيبي كه بدتر از قتل‌هاي خانوادگي است، بي‌توجهي و بي‌برنامگي در آسيب‌شناسي اين پرونده‌هاست، ادامه مي‌دهد: سازمان‌هاي متولي مثل بهزيستي، آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها بايد كه گروه‌هاي كارشناسي ويژه با قصد تعيين ريشه‌هاي چنين اتفاقاتي تشكيل دهند تا به مجموعه‌اي از اطلاعات در رابطه با اقشار مختلف جامعه برسيم، آسيب‌هاي جامعه و خانواده را ببينيم و آسيب‌شناسي كنيم، پيش از آنكه منجر به تنفر و خشونت شود يا به قتل ختم شود؛ چراكه اگر اين رفتارها در جامعه ما با همين رويكرد ادامه پيدا كند هيچ نتيجه‌اي نخواهيم ديد.



:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

اقتصاد ایران: مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به دستور‌العمل ممنوعیت استفاده از ادوات موسیقی در بهشت زهرا(س) گفت: این بخشنامه از گذشته هم بوده و مسئله تازه‌ای نیست ضمن اینکه استفاده از ادوات موسیقی مانند نی و دف و دیگر آلات موسیقی در حال افزایش است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سعید خال با تأکید بر این نکته که ممنوعیت استفاده از ادوات موسیقی از گذشته در سازمان بهشت زهرا (س) اجرا شده است، اظهار کرد: زمانی که خانواده متوفی برای انجام امور خاکسپاری به بهشت زهرا(س) مراجعه می‌کند از سوی سازمان، قبضی به خانواده متوفی داده می‌شود که در آن تمامی دستورالعمل‌های مراسم تدفین آمده است.

مطالب بیشتر:آموزش سه تا شهرک گلستان

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا تصریح کرد: استفاده نکردن از ادوات موسیقی، سنگ قبرهای نامتعارف و ... از مواردی است که به اطلاع خانواده متوفی می‌رسد و از این رو مطرح شدن مباحثی مبنی بر وضع و ابلاغ دستور‌العمل‌های جدید و ابلاغ آن در سازمان بهشت زهرا (س) که در برخی از رسانه‌ها مطرح می‌شود نادرست است.

 

خال با اشاره به تصویر بنر نصب شده در بهشت زهرا (س) که در فضای مجازی منتشر شده است، افزود: این بنر به نوعی اطلاع‌رسانی عمومی درباره توجه به موضوعاتی است که از پیش در سازمان بهشت زهرا (س) اعمال می‌شد و این اقدام سازمان تنها به منظور یادآوری برخی از ممنوعیت‌ها در سازمان بهشت زهرا (س) است زیرا استفاده از ادوات موسیقی مانند نی و دف و دیگر آلات موسیقی در حال افزایش بود.

 

وی تأکید کرد: ممنوعیت استفاده از ادوات موسیقی دستور‌العمل تازه‌ای نیست و از گذشته در سازمان بهشت زهرا (س) اعمال می‌شد.



:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

 

تولیدات اختصاصی مرکز موسیقی صداوسیما برای انتخابات
 
 
رسانه ملی با تولید موسیقی انتخابات در فضای همدلی، حماسه و مشارکت ملی به استقبال انتخابات می‌رود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، محمدمهدی نراقیان، رئیس مرکز موسیقی صداوسیما با اشاره به حضور فعال این مرکز در انتخابات ریاست جمهوری گفت: با تشکیل کمیته موسیقی در ستاد انتخابات صداوسیما سیاست‌گذاری، تولید، تأمین و نظارت بر موسیقی انتخاباتی رنگ جدی‌تری به خود گرفته است.
 
وی تصریح کرد: در دوره‌های گذشته، تنها نماینده این مرکز در ستاد حضور داشت اما تشکیل این کمیته نشان از اهتمام رسانه ملی به نقش موسیقی در فضای انتخابات دارد.
 
به گفته نراقیان، برای اولین بار تلاش شده است تا در کنار هویت بصری ویژه شبکه‌ها، هویت موسیقیایی نیز برای انتخابات طراحی شود که حاصل آن، بیش از 40 دقیقه موسیقی ارکسترال با لحن و سازبندی ایرانی است که تأمین‌کننده فضای موسیقیایی آرم استیشن‌ها، مناظره‌ها و بخش‌های خبری است. مهم‌ترین ویژگی این موسیقی حس همدلی، حماسه و مشارکت ملی همراه با شور و هیجان است که به دلیل وجود آواهای جمعی، فضاهای وحدت، تحرک و نشاط را نیز در شنونده تقویت می‌کند.
 
وی تصریح کرد: قالب این موسیقی، کلاسیک ارکسترال است که تلاش‌ می‌کند در 8 تا 10 تم با رنگ‌آمیزی مختلف عواطف و احساسات مردم را به نمایش بگذارد.
 
رئیس مرکز موسیقی صداوسیما گفت: با تدابیر اتخاذ شده و جلساتی که با شبکه‌ها برگزار شده است، امیدواریم آسیب‌های ناشی از استفاده از موسیقی‌های تامینی که در دوره‌های قبل انتخابات شاهد بودیم، به حداقل ممکن برسد.
 
نراقیان در پایان از تولید بیش 10 قطعه نماهنگ جدید و ارسال هفتگی آثار منتخب تامینی با توجه به ویژگی‌های هر دوره از انتخابات برای شبکه‌ها خبر داد و با اشاره به حضور فعال موسیقی مراکز صداوسیما در انتخابات گفت: مراکز صداوسیما در هر دوره تولیدات فاخر و شنیدنی با تکیه‌بر موسیقی نواحی تولید می‌کنند و به روال دوره‌های قبل، بخشی از بهترین‌های آن‌ها در اختیار شبکه‌های سراسری گذاشته خواهد شد.
 
در ادامه محمدرضا علیقلی ازجمله آهنگسازان صاحب ایده و باسابقه در سینمای ایران که آهنگسازی این آثار را بر عهده دارد گفت: در تولید این آثار به رهبری ارکستر آرش امینی صد نفر متشکل از 80 نوازنده، بیش از 30 خواننده کر و عوامل اجرایی حضور داشتند و آلبومی از این آثار در آینده به شکل مجزا منتشر خواهد شد.
مقالات دیگر: تعمیر تار غرب تهران


:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

فیزیوتراپی هلال‌احمر خرم‌دره راه‌اندازی می‌شود

فیزیوتراپی هلال‌احمر خرم‌دره راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: در تلاش برای راه‌اندازی فیزیوتراپی هلال‌احمر خرم‌دره هستیم که با تحقق این مهم می‌توانیم خدمات بهتری را در این حوزه برای مراجعان ارائه دهیم.

 

سیدقاسم موسوی صبح امروز (۲۸ اردیبهشت‌ماه) در دیدار با فرماندار شهرستان خرم‌دره، با بیان اینکه در حال حاضر مشکل نیروی انسانی برای فعالیت در فیزیوتراپی هلال‌احمر این شهرستان رفع شده است، اظهار کرد: به زودی این مرکز در خرم‌دره فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

 

وی در ادامه به آموزش خانه‌های هلال‌احمر در شهرستان‌ها اشاره کرد و ادامه داد: می‌توانیم برای علاقه‌مندان در سطح شهرها و روستاها حتی کارخانه‌هایی که خانه هلال در آن راه‌اندازی شده، آموزش‌های همگانی و آمادگی در برابر مخاطرات را توسعه دهیم.

 

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه با راه‌اندازی خانه هلال در کارخانه مینو خرم‌دره می‌توان ۱۵۰۰ نیرو و خانواده‌های آن‌ها را تحت پوشش این آموزش‌ها قرار داد، تاکید کرد: علاوه بر این می‌توان خدمات فیزیوتراپی را به کارکنان این کارخانه و سایر شهروندان ارائه داد.

 

فرماندار خرم‌دره نیز در ادامه این دیدار با تاکید بر اینکه خدمات جمعیت هلال‌احمر این شهرستان از بدو تاسیس تاکنون بدون حاشیه بوده و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: فرمانداری خرم‌دره نیز در هر شرایطی در کنار هلال‌احمر بوده و از هیچ تلاشی برای تحقق اهداف این مجموعه کوتاهی نکرده است.

 

حجت محمدی با اشاره به نقش موثر ارتقای آمادگی‌ها در مدیریت بحران، اضافه کرد: با توجه به این موضوع، بخشدار و دهیاران در همه روستاهای شهرستان خرم‌دره موظف به تعامل تنگاتنگ با هلال‌احمر هستند تا در صورت وقوع حادثه و بلایای طبیعی در کنار این مجموعه مردم‌نهاد همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.

 

وی با یادآوری اینکه انسان از بدو خلقت همیشه در معرض آسیب‌های جدی ناشی از بلایای طبیعی بوده و پدیده‌های خطرآفرین طبیعی نظیر سیل، زلزله، طوفان، صاعقه و غیره در طول تاخیر زندگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: ایران به واسطه موقعیت جغرافیایی، تنوع و کستردگی اقلیمی، یکی از کشورهای آسیب‌پذیر جهان است؛ به‌ طوری‌ که تلاش برای شناخت پدیده‌های پرخطر طبیعی و فراگیری راه‌های مقابله با آن‌ها و به کارگیری راه‌های مقابله با حوادث و نیز استفاده از اصول و ضوابط پیشگیری می‌تواند خسارت ناشی از حوادث را به حداقل برساند.

 

مقالات دیگر: فیزیوتراپی تجریش



:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان اقدامات انجام شده از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون را تشریح کرد.

سید محمدصادق آل محمد معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: داروخانه‌های جمعیت هلال احمر علاوه بر تامین دارو‌های موردنیاز بیماری‌های خاص، شیمی درمانی و صعب العلاج، کار تامین و توزیع دارو‌های کرونا را بر عهده دارند.

او با بیان اینکه در سال ۹۸ بیمارستان آیت الله طالقانی در امانیه اهواز مجدد به جمعیت هلال احمر خوزستان واگذار شد، افزود: در سال ۹۹ و همزمان با آغاز پیک بیماری کرونا و تکمیل ظرفیت بیمارستان رازی، دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گرفت از بیمارستان طالقانی سابق به عنوان شعبه دوم بیمارستان رازی استفاده کند که در این زمینه هلال احمر پا به میدان گذاشت و با همکاری نیرو‌های داوطلب به مدت حدود ۳ ماه و نیم به بیماران کرونایی خدمت رسانی کرد.

مقالات بیشتر:فیزیوتراپی در دزاشیب

آل محمد با اشاره به راه اندازی بخش آی سی یو در این بیمارستان اظهار داشت: پس از فروکش کردن پیک کرونا در مرداد ماه پارسال، فعالیت در بیمارستان مذکور متوقف شد، علاوه بر موارد مذکور، غربالگری کرونا برای افرادی که قصد ورود به استان و خروج از آن را داشتند، با همت و تلاش نیرو‌های داوطلب جمعیت هلال احمر صورت گرفت و فعالیت‌های آن‌ها از طریق معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی نظارت و ساماندهی می‌شد.

این مقام مسئول بیان کرد: علاوه بر این در سال آبان ماه ۹۹ و پس از تجربه پیک کرونا با اعزام نیرو‌های داوطلب به استان ایلام و برپایی نقاهتگاه با استاندارد‌ها و تجهیزات لازم برای بیماران کرونایی راه اندازی کردیم، ولی با فروکش کردن پیک بیماری و استفاده‌ای از نقاهتگاه نشد.

آل محمد به راه اندازی نقاهتگاهی در اسفند ماه پارسال در محل بیمارستان آیت الله طالقانی سابق اشاره کرد و ادامه داد:، ولی باتوجه به تمایل دانشگاه علوم پزشکی برای بستری یا درمان سرپایی بیماران کرونایی، تجهیزات خریداری شده یا تامین شده از هلال احمر سایر استان‌ها را به بیمارستان‌های کرونایی از جمله؛ سینا در اهواز و بیمارستان‌های دزفول، شوش، ایذه و اندیمشک برای کنترل بیماری تحویل دادیم، ضمن اینکه برپایی نقاهتگاه در آبادان و تامین تجهیزات موردنیاز آن‌ها نیز انجام شده است.



:: بازدید از این مطلب : 384
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

انتقادات صریح یک تهیه‌کننده موسیقی از دولت «تدبیر»/ کمرمان شکست!

مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی ایران با اشاره به روند فعلی برنامه‌ریزی برای کنسرت‌ها و اجراهای زنده موسیقی، سیاست‌های دولت و ستاد ملی مقابله کرونا در این حوزه را تبعیض‌آمیز ارزیابی کرد.

 

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن رجب‌پور تهیه کننده و مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی ایران ضمن انتقاد از برخی سیاست‌های دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا در مواجهه با فعالیت‌های اصناف مختلف حوزه موسیقی طی ماه‌های اخیر تصریح کرد: این یک واقعیت اجتناب‌ناپذیر است که پس از شیوع ویروس کرونا همه فعالیت‌های فرهنگی هنری دنیا به بن بست کامل رسید.

 

از سوی دیگر در این زمینه انتقاداتی هم به عملکرد دولت به ویژه وزارت بهداشت و ستاد کرونا وجود داشته که در این زمینه برخی تنبلی‌ها و تاخیرها در حوزه حمایت صورت گرفته که می‌توانیم به آن بپردازیم. اما به جز این موارد نکته مهم دیگری که می‌تواند به شدت مورد توجه قرار گیرد بحث تسهیلات مالی است که هم اکنون در بسیاری از کشورها به صورتی گسترده به تمام اصناف هنری با نگاه ویژه پرداخت می‌شود. وام‌های کم بهره‌ای که هم به اشخاص حقیقی و هم به اشخاص حقوقی اعطا شده و به قدری دربرگیرنده شرایط درست و اصولی و آسان است که دغدغه اهالی موسیقی را به حداقل رسانده است.

 

وی افزود: در همین کشورها اگر یک شرکت تولید و تهیه آثار موسیقایی درخواستی برای تسهیلات داشته باشند، فضا به گونه‌ای مدیریت شده که در کوتاه‌ترین زمان ممکن این تسهیلات به فرد یا موسسه درخواست‌کننده وام پرداخت می‌شود تا این چرخ معیوب موسیقی در روزهای کرونایی به حرکت خود ادامه دهد و حداقل با این بودجه کارمندان آن موسسه حقوقی را دریافت کنند. اما در کشور ما ماجرا به گونه‌ای دیگر است. متاسفانه اکنون ما هنرمندانی در حوزه موسیقی کشورمان داریم که در بدترین شرایط مالی قرار دارند اما متاسفانه دولت کمترین توجه را به این عزیزان داشته است.

 

بر همین اساس طبق تازه‌ترین آمار، متاسفانه باید گفت تنها سه درصد از هنرمندان ما در حوزه‌های مختلف موسیقی درآمد مالی داشته‌اند و بقیه در شرایط نامطمئنی به فعالیت‌های شغلی خود پرداخته‌اند. این موضوع حتی در حوزه موسیقی پاپ هم دیده می‌شود و فعالان این عرصه نه تنها از این شغل درآمدی ندارند بلکه هیچ گونه حمایتی نیز از آنها نشده و ما در این مدت شاهد تعطیلی بسیاری از موسسات و شرکت‌هایی هستیم که بدون کوچک‌ترین حمایتی به طور کامل تعطیل شده‌اند.

 

 

دولت کمر بخش خصوصی را در موسیقی شکست

 

رجب‌پور گفت: موسیقی یکی از هنرهایی است که مانند حوزه‌هایی چون سینما و تئاتر از هیچ حمایت مالی دولتی برخوردار نیست و بسیاری از فعالیت‌های این عرصه زیر چتر حمایتی بخش خصوصی به حیات خود ادامه داده است. اما در همین چارچوب و با وجود تمام موانعی که در این زمینه وجود دارد، فضا به گونه‌ای شده که دولت کمر بخش خصوصی را در حوزه موسیقی را شکسته و هیچ گونه حمایتی در روزهای کرونایی انجام نمی‌دهد و ای کاش شرایط به گونه‌ای هدایت می‌شد که موانع این چنینی از سر راه فعالان این عرصه به ویژه در روزهای کرونایی برداشته می‌شد.

 

همین چند شرکتی که با هزار زور و بدبختی توانسته خود را سرپا نگه داشته و از کارمندانش عذرخواهی نکند، هیچ کمکی از نهادهای دولتی ندارند و با اینکه بارها و بارها فرم‌های زیادی را پر کردیم اما به قدری با شرایط پیچیده‌ای مواجه شدیم که هم دربرگیرنده میزان کم تسهیلات بود هم مجاری دریافت وام را به قدری سخت و دشوار کرده بود که من فکر می‌کنم کمترین تعداد از فعالان حوزه موسیقی موفق به دریافت این تسهیلات شده باشند.

 

دولت کمر بخش خصوصی را در حوزه موسیقی را شکسته و هیچ گونه حمایتی در روزهای کرونایی انجام نمی‌دهد و ای‌کاش شرایط به گونه‌ای هدایت می‌شد که موانع این چنینی از سر راه فعالان این عرصه به ویژه در روزهای کرونایی برداشته می‌شدمدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع لغو معافیت‌های مالیاتی نیز اشاره کرد و توضیح داد: توقع فعالان عرصه موسیقی در روزهای کرونایی این بود که دولت به جای اینکه باری را از دوشمان بردار، این بار را سنگین‌تر نکند. واقعاً برای من جای تعجب است که چرا در این شرایط کرونایی باید معافیت مالیاتی هنرمندان و شرکت‌های موسیقی برداشته شود و به این چارچوب تمام و کمال به عنوان یک محصول تجاری نگاه کنند.

 

رجب پور تصریح کرد: گل سرسبد این نگاه تبعیض‌آمیز هم در شرایطی اتفاق افتاده که دوستان سینما و تئاتر را در گروه دو مشاغل قرار دادند اما موسیقی همچنان در گروه سه قرار گرفته است. پرسش من این است با در نظر گرفتن رعایت پروتکل‌های بهداشتی تالارهای اجرای تئاتر و سینما، فرق مخاطبان موسیقی چیست که این صنف نباید در گروه قرار گیرد؟ مگر می‌شود آن عزیزی که مشغول تصمیم‌گیری در این حوزه است این تدبیر را نداشته باشد که موسیقی را از این رده‌های هنری خارج کند؟ چرا مایی که تاکنون باری روی دوش دولت نداشتیم باید در معرض این نگاه تبعیض‌آمیز باشیم؟ چرا دوستان به اهالی موسیقی با نگاه متفاوت و توام بیگانگی می‌نگرند؟ آیا ما غیرخودی هستیم؟

 

 

می‌دانید در این دو سال چه بلایی سر هنرمندان آمده است؟

 

این تهیه کننده شناخته شده موسیقی با اشاره به نزدیک شدن به فضای انتخاباتی گفت: این روزها به تنور انتخابات نزدیک شده‌ایم و فکر می‌کنم اولین گروهی که مورد توجه و توقع قرار می‌گیرند، همین صنف موسیقی است. ولی آیا دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا تا حالا به این فکر کرده‌اند که در این دو سال کرونایی چه بر سر هنرمندان آمده است؟ آیا فکر کردند که تا به امروز چه کارهایی را برای اهالی موسیقی انجام داده‌اند؟

 

آیا به این موضوع فکر کرده‌اند که برای پرداخت یک وام با بهره چه شرایطی را برای همکارانم ایجاد کرده‌اند؟ آیا دوستان تا به امروز به این فکر کردند که کدام از هنرمندان موسیقی برایشان از سوی دولت کاری انجام شده است؟ در هر صورت این تبعیض‌ها برای ما بسیار ناخوشایند است و ما بارها از طریق نامه نگاری اعتراض خودمان را اعلام کردیم و امیدواریم دولت تدبیر در روزهای آخر فعالیت خود تدبیر درستی را اتخاذ کند.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره ارزیابی خود پیرامون برگزاری کنسرت آنلاین و اجراهای زنده در روزهای کرونایی خاطر نشان کرد: برگزاری کنسرت اینترنتی در روزهای ابتدایی کرونا می‌توانست به عنوان یک تسکین دهنده و مرهم کوچک هم برای اندک فعالیت و انگیزه هنرمندان و هم مخاطبان دو آتشه موسیقی و خوانندگان مطرح مورد توجه قرار گیرد. ولی آنچه که می‌تواند به عنوان نقطه مقابل این موارد مورد بررسی بیشتری قرار گیرد، بحث کنسرت‌های موسیقی است که واقعاً مانند سینما نیست.

 

فرآیند برگزاری کنسرت یک فعالیت زنده و پویاست که پویایی خود را از تماشاگر مقابلش دریافت می‌کند. این در حالی است که آثار موسیقایی یک هنرمند یا گروه قبل از برگزاری کنسرت در قالب آلبوم، تک آهنگ یا نماهنگ پیش روی مخاطبان قرار گرفته است. پس مردمی که برای تماشای کنسرت مراجعه می‌کنند، آمده‌اند تا اثر از قبل تولید هنرمند مورد علاقه خودشان را در هم جواری با خواننده مورد نظر ببینند و بشنوند. اما به اعتقاد من کنسرت آنلاین همانند گوش دادن یک موسیقی از روی سی دی است منتها با این تفاوت که آن موسیقی تصویر دارد. پس تفاوت جدی با خود آلبوم موسیقی ندارد و من فکر می‌کنم فقط یک مسکن زود گذر بوده که کاربرد جدی هم ندارد

مقالات دیگر: آموزشگاه موسیقی کودک شهرک گلستان



:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 25 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: امتحانات دانش آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم با رعایت کامل شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری خواهد بود.

رشید قربانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان،  اظهار داشت: براساس تصمیمات ستاد ملی کرونا، امتحانات نوبت دوم دانش آموزان پایه‌های نهم و داوزدهم به صورت حضوری و سایر پایه‌ها به صورت غیرحضوری برگزار خواهدشد.

قربانی ادامه داد: هم چنین در دوره متوسطه دوم، دروس فنی و حرفه‌ای تا ۱۵ مرداد ماه فرصت دارند که به صورت حضوری و صرفا از دروس فنی که امکان برگزاری آزمون به صورت غیرحضوری وجود ندارد؛ آزمون برگزار کنند.

وی با اشاره به اهمیت و چرایی برگزاری امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری، گفت: در پایه نهم با توجه به انجام فرایند هدایت تحصیلی، چون مبنای بخشی از فرایند هدایت تحصیلی به نمرات دانش آموز برمی گردد؛ کسب نمرات بالا موجب ایجاد تراکم در یک رشته خواهد شد، بنابراین ضرورت دارد که امتحانات حتما به صورت حضوری برگزار شود.

مقالات بیشتر:آموزشگاه موسیقی منطقه 22

قربانی همچنین به اهمیت برگزاری آزمون حضوری در پایه دوازدهم نیز پرداخت و گفت: باتوجه به اینکه نمرات دانش آموزان در انتخاب رشته در دوره دانشگاه تاثیر خواهد داشت؛ ضرورت دارد که آزمون به صورت حضوری برگزار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ادامه توصیه‌هایی برای دانش آموزان و اولیای آنان نیز داشت و از دانش آموزان خواست که نسبت به حذفیات دروس در پایه‌های نهم و دوازدهم توجه داشته باشند، چراکه در بعضی از کتاب‌های درسی حدود ۳۰ درصد از دروس حذف شده است.

وی در ادامه از معلمان و دبیران دروس مربوطه خواست که دانش آموزان را نسبت به آخرین تغییرات و حذفیات کتاب درسی مطلع کرده و آن‌ها را در جریان این موارد قرار دهند.

قربانی با اشاره به دغدغه اولیای دانش آموزان در خصوص برگزاری آزمون حضوری با توجه به شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: تمامی پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های آزمونی رعایت شده است.

وی ادامه داد: در پایه نهم هر دانش آموزی به مدرسه خود مراجعه می‌کند و باتوجه به اینکه سایر پایه‌ها هم در مدارس حضور ندارند، فضای مناسبی برای برگزاری آزمون با رعایت فاصله گذاری اجتماعی وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: تمامی دانش آموزان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و حتما از ماسک و مواد ضدعفونی کننده استفاده نمایند.

وی خاطرنشان کرد: سوالات در پایه‌های نهم و دوازدهم نیز براساس وضعیت قرمز طراحی شده است و دانش آموزان مبتلا به بیماری کرونا نیز هیچ گونه دغدغه‌ای نداشته باشند چراکه در پایه نهم آزمون مجدد برگزار خواهد شد و در پایه دوازدهم نیز اگر کسی به دلیل موجه بیماری نتوانست در آزمون شرکت کند غیبت موجه محسوب شده و نمره صفر منظور نشده و در شهریور نمره کسب شده جایگزین خواهدشد.

 

قربانی در پایان به اولیای دانش آموزان تاکید کرد که ضرورتی ندارد والدین زمان حضور فرزندان خود در مدرسه را همراهی کنند، لذا درخواست می‌شود در حیاط مدارس به هیچ عنوان تجمع نکنند، چراکه به لحاظ مسائل بهداشتی می‌تواند آسیب زا باشد.

به گفته وی تعداد ۱۰ هزار و ۴۸۸ دانش آموز پایه دوازدهم در نوبت خرداد ماه در امتحانات حضوری شرکت خواهند کرد که ۱۲۰ حوزه آزمونی برای برگزاری امتحانات آن‌ها پیش بینی و تجهیز شده است و در پایه نهم نیز تعداد ۲۲ هزار و ۱۳۸ دانش آموزان در محل تحصیل خود و به تعداد مدارس دوره اول متوسطه استان، حوزه به عنوان محل برگزاری آزمونی تعیین شده است.



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 ارديبهشت 1400 | نظرات ()